COACHING SZAKÉRTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

BRIEF COACHING
UTÓDLÁS TERVEZÉS
VEZETŐI KONZULTÁCIÓ

A brief coaching a hagyományos coaching módszer megoldás központú, gyors segítséget adó változata. A problémák alapos, de elhúzódó elemzése helyett az azonnali válaszra fókuszál. Erősen gyakorlat orientált, az ügyfél meglévő erőforrásaira épít, az ügyfél és a coaching szakértő intenzív bevonásával. Már egy-két alkalom után is eredményt lehet vele elérni.

Az utódlás menedzsment általában három fő szakaszból áll. Az első lépésben a főszereplők szempontjait és elvárásait tisztázzuk. Második lépésben kialakítunk egy mindenki számára elfogadható megoldást, amit közös egyetértés alapján megvalósítunk. Eközben természetesen figyelembe vesszük az üzleti, jogi, pénzügyi, adózási, vezetési és egyéb kérdések sokaságát.

Heti vagy havi rendszerességgel tartott találkozósorozat, melynek keretében nem csak a sürgős, hanem a fontos, vezetői feladatok kerülnek folyamatos megbeszélésre, értékelésre. A sorozat a döntések IRÁNY és a feladatok ARÁNY tartásán túl gyorsítja a problémamegoldást, hatékonyabbá teszi a lehetőségek kihasználását és eredményesebbé a kihívások teljesítését.

Érdekelnek a szolgáltatásaik!

Szeretném felvenni a kapcsolatot

Kezdjük!

PÉLDÁK EGYEDI MEGBÍZÁSAINKRA