Az Utódlási Kalauzt azoknak írtam,

  • Akinek sem a gyerekei, sem az unokái nem akarják átvenni a családi céget.
  • Aki legkésőbb 2-3 év múlva már csak az eddigi munkája gyümölcseit szeretné élvezni.

  • Aki még nem tudja, hogy ki fogja vezeti a cégét 3-5-10 év múlva.

  • Aki elmúlt 65 éves, és még mindig napi 10 órát dolgozik a cégben, de már nem esik neki jól.

  • Aki az életkorától függetlenül már szeretne egy kicsit hátrébb lépni a cége életében.

  • Aki elfáradt és egy más életformára vágyik legalább 18, de inkább 25-30 év vállalkozói lét után.

  • Aki már belevágott az utódlás kérdésébe, de az nem, vagy nem úgy halad, ahogy szeretné.

Ha ezek a megállapítások Önre is vonatkoznak, bátran vegye meg a könyvet, nem fog csalódni.

Kérek egy példányt

Minden alapító életében eljön az az idő, amikor szeretne végre hátralépni a cége életében, túl sok már a napi 8-10 óra munka, és szívesebben élne a családjának és a kedvteléseinek, mint a munkájának… Ahhoz azonban, hogy ezt valóban nyugodt és elégedett lélekkel tehesse meg, elengedhetetlen, hogy kellő odafigyeléssel és bizalommal tudja rábízni élete munkáját a következő generáció gondjaira.

16 éve foglalkozom cégutódlással és generációváltással …

… és ez a könyv 100-nál is több esetből szerzett tanácsadói tapasztalatot foglal össze a lehető legérthetőbb és legkönnyebben követhető gyakorlati útmutatások formájában. E hiánypótló könyv segítségével elkerülheti a cége értékvesztését, és olyan formában élvezheti élete munkájának gyümölcsét, ahogyan azt Ön szeretné.

Ha Ön is azok közé a vállalkozók közé tartozik, akik szeretnének maguk rendelkezni cégük jövőjéről ahelyett, hogy a véletlenre bíznák azt, tegye meg az első lépést a sikeres cégutódlás felé!

Kérek egy példányt

Miért fontos jó előre elgondolkozni az utódlás lehetőségein?

Tapasztalatból tudom, hogy minden vállalkozó szeretné megoldani cége jövőjét, de azt már csak kevesen tudják, hogy miként kezdjenek hozzá. Aki azonban nem tervezi meg időben a saját folyamatát, annak később számos kényszerítő körülménnyel kell számolnia… Minél többet vár, annál jobban szűkülnek a lehetőségek, és annál nehezebb olyan megoldást találni, amellyel Ön is elégedett.

Minden probléma egyedi és minden probléma megoldható

Valószínűleg cége, ahogy Ön is, most néz szembe először az utódlás kihívásaival. Ez azt jelenti, hogy nincsenek kitaposott ösvények, bevált tapasztalatok és biztonságos útvonalak ? nehezebbnek tűnik, mint megmászni a Mount Everestet…

Pedig már a világ legmagasabb hegyét is 4000-nél is többen mászták meg… Természetesen továbbra is életveszélyes és emberfelettien nehéz 8848 méter magasra feljutni, mégis vannak jól bejáratott útvonalak, csúcstechnológiás felszerelések és kialakult know-how. Ezzel szemben cégének utódlása egy olyan hegycsúcs, amelyet senki nem mászott még meg…

Az Utódlási kalauz az a könyv, ami megmutatja a lehetséges „túraútvonalakat”, átveszi a „szerszámkészletet” és bemutatja a lehetséges kimeneteleket. Ahogyan a Mount Everestet sem lehet felkészülés nélkül megmászni, úgy az utódlásra is a lehető legjobban fel kell készülni.

Kérek egy példányt

Szeretne többet is megtudni konkrétan a saját lehetőségeiről?

A könyv elolvasása után, ha úgy érzi, elérkezett az idő, hogy számba vegye a konkrét lehetőségeket a saját vállalkozását illetően, jöjjön el hozzám egy kötelezettség és költség nélküli találkozóra, ahol megbeszélhetjük a cége jövőjével kapcsolatos elvárásokat, a szempontjait és a megoldáshoz vezető legrövidebb utat.

Kérje az Utódlási kalauz (nem csak) Átadóknak c. könyvet – és legyen Öné a következő utódlási sikersztori

Kérjük, hogy a könyv ingyenes megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot!

Irodánk címe: 1016 Budapest Mészáros utca 24.
Telefon: +36-30-983-3268
Email: salzmann.zoltan@salzmannandpartners.hu

Irodánk címe: 1016 Budapest Mészáros utca 24.
Telefon: +36-30-983-3268
Email: salzmann.zoltan@salzmannandpartners.hu