Salzmann & Partners – Aspiráns Klub

Vállalkozó jelölteket keresünk cégek átvételére!

Regisztrálok

FELHÍVÁS

Keresünk olyan csillogó szemű harmincas és negyvenes vállalkozójelölteket, akik szívesen vennének át az Alapítóktól, kisebb (50-250 mio Ft árbevétel/év) magyar tulajdonban levő termelő, szolgáltató vagy akár kereskedelmi cégeket, Budapesten vagy vidéken.

Jelentkezz, ha érdekel a lehetőség, hogy néhány év alatt egy húsz-harminc éve működő cég tulajdonosa legyél, akár befektethető tőke nélkül is. Bővebb információért regisztrálj, és kérd információs levelünket!

Regisztrálok

Az Aspiráns Klub lényege röviden

Alapvetően kis, 50-250 milló Ft éves árbevételű, jelenleg alapítói tulajdonban levő, 5-15 főt foglalkoztató magyar cégek reménybeli rész-, később többségi-, a végén pedig akár kizárólagos tulajdonosait keressük.

A cégátvétel egy olyan kb. 3-5 évig tartó folyamat, aminek során az Átvevő az Átadóval együtt dolgozva, előre megegyezett (és szerződésbe foglalt!) lépésekben ismeri meg az adott cég működését, irányításának és vezetésének csínját-bínját, míg többségi vagy akár kizárólagos tulajdonossá válik.

Utódlási tanácsadóként számos (még nem) ügyfelem küzd az alkalmas Átvevő hiányával, ezért a folyamat számukra igazán el sem tud indulni. Nekik lehet jó megoldás, ha megismerkednek cégük iránt érdeklődő átvevő, azaz Aspiráns jelöltekkel.

Személy szerint azt gondolom, hogy ez egy óriási lehetőség azoknak, akiknek a szülei kimaradtak a 90-es évek cégalapításából, és most nincs családi cég, amit átvegyenek, viszont szeretnének kitörni az alkalmazotti létből, de túl nagynak gondolják egy új vállalkozás elindításának kockázatát.

Kérjük, add meg az alábbi adatokat, hogy mihamarabb elindulhassunk!

Irodánk címe: 1016 Budapest Mészáros utca 24.
Telefon: +36-30-983-3268
Email: salzmann.zoltan@salzmannandpartners.hu