Kedves Utódlás iránt érdeklődő látogató!

Az alábbi oldalon azt igyekszem összefoglalni, hogy mik azok a LEHETŐSÉGEK, amikkel az utódlási tanácsadás keretében az EXITre készülők rendelkezésére állok.

A felsorolás célja, hogy az EXIT-re készülők, már az első találkozáskor, vagy akár már előtte, el tudják dönteni, hogy körülbelül milyen jellegű segítséget szeretnének kapni.

Kérem, válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt és kattintson a megfelelő gombra!

Ötlet

Ha Ön ötletet szeretne a cégutódláshoz, akkor a cégutódlás blogot ajánlom, ahol időrendben találhatók meg a cégutódlás kapcsán írt cikkeim és az előadások videó változata, amelyek elindítják az ember gondolatait az EXIT kapcsán.

cégutódlás blog

Alapozás

Erre a célra a legjobb az Utódlási Kalauz (nem csak) Átadóknak c. könyv. A könyv 180 oldalon részletesen taglalja, az utódlási tanácsadással töltött első tizenöt évem tapasztalatait, 2019-ig. Bővebb információ Itt:

utódlási kalauz könyv

Inspiráció

Ha Ön inspirációt szeretne kapni pl. az elinduláshoz, akkor az ingyenes egyszeri személyes konzultációt javaslom, ahol alig fél óra alatt számos lehetőségre derül fény.
A konzultáció ezen a linken kérhető.

konzultáció

Segítség

Ha Ön akár egyszeri, de gyors és hathatós segítséget szeretne kapni, cégutódlás, generációváltás vagy EXIT ügyben, kérem kattintson az alábbi gombra!

brief coaching

Megoldás

Ha Ön maximum négy-hat hét alatt szeretné megtalálni az Ön számára ideális, és egyben reális utódlási vagy EXIT MEGOLDÁST, akkor kérje költség és kötelezettség mentes konzultációnkat az alábbi gombra kattintva!

konzultáció

Eredmény

Ha Ön garantáltan SIKERES utódlást, vagy EXIT-et szeretne, akkor kérje költség és kötelezettség mentes konzultációnkat az alábbi gombra kattintva!

konzultáció

Kedves Látogató!

Amennyiben a fentiek között nem találta meg azt, amit keresett, vagy ami Ön szerint, Önnek ideális lenne, akkor kérem, írjon az alábbi címre:
salzmann.zoltan@salzmannandpareters.hu

A fenti LEHETŐSÉGEKKEL kapcsolatban részletesebb információ olvasható az alábbi blogcikkben.

utódlási lehetőségek

Cégutódlási lehetőségek

Irodánk címe: 1016 Budapest Mészáros utca 24.
Telefon: +36-30-983-3268
Email: salzmann.zoltan@salzmannandpartners.hu