Szakmai Partnerek

Az alábbi oldalon a huszadik életévébe lépett S&P szakmai Partnerei találhatók, akik több év szakmai együttműködés után, ezen az oldalon találták meg a méltó bemutatkozási lehetőségüket. Ezen az oldalon ugyanis azok a (többszörösen is) kipróbált és megbízhatónak bizonyult üzleti partnereim számára biztosítok nyilvánosságot, akiket a cégutódlás/generációváltás/EXIT kapcsán fenntartás nélkül tudok és merek ajánlani ügyfeleimnek, üzleti partnereimnek, és barátaimnak, közvetlen vagy közvetett formában is.

Azért szeretek Salzmann Zolival rendszeres eszmecserét folytatni a saját és közös üzleti ügyeinkről, mert nagyon hasonló ügyfélkörrel dolgozunk (KKV cégvezetők), és Zoli szakmai tapasztalata és megbízható ítélőképessége sokszor segít megerősíteni a bennem kialakuló véleményt és helyzetértékelést. Sőt a rendszeres építő dialógusokban új és hasznos szempontok is felmerülhetnek.
Szapár András

Zoli teljesen más nézőpontból világítja meg a dolgokat, és ez nagyon elgondolkodtató és inspiráló számomra.
Mizsei Viktor

Zolival azért jó partnerként együttműködni, mert egyedülálló módon transzparens és megbízható.  Vagy Őszintén, vagy sehogy! 

A partnerkapcsolatot és a megbeszéléseket is stabilan tartja, keretezi, amitől biztonságossá és kiszámíthatóvá válik a munkakapcsolat tere, dinamikája. 

Ami még személy szerint megérint, hogy következetes munkát és energiát fektet a kapcsolat fenntartásába, fejlődésébe, ami azt gondolom hogy önmagában is nagyon nagy érték! Köszönöm!
Bálint Viktória Dorina

Zoli egyszerre alapos, körültekintő és a jövőt is folyamatosan szem előtt tartó stílusából remek hangulatú beszélgetések, együttműködések, sőt egy elméleti modell is született.Mindig lelkesen várom találkozásainkat, gondolatcseréinket!
Horváth Soma

Nagyon szeretem a Zoli által szervezett Mesterelme találkozókat.
Ebben a rendezetlen és szabados világban végre van egy rendszeres és katonásan levezényelt inspiráló és nagyon sok segítséget adó beszélgetés.
Nagy Gábor

Salzmann Zoli hatalmas tudása és egyedi kérdezési technikája nem csak az üzleti kérdésekre ad választ, hanem az üzlet mögött álló ember problémáit is felfedi. Így minden információ rendelkezésre áll, hogy eljussunk a jó megoldásig. Annak ellenére, hogy nincs nagyon olyan céges kihívás, amivel nem találkoztam még, én személyesen mindig Zoli segítségét kérem a saját kérdéseim megválaszolásában.
László Gábor

Zolival azért szeretek együtt dolgozni, mert maximálisan megbízható. Amit megbeszélünk, abban biztos lehetek, hogy Úgy lesz. Ráadásul a legapróbb részletekre is tud figyelni.
Czellár Mónika

Szeretek Zolival együtt dolgozni, mert ügyfélből, barát lett.
Külön tudja kezelni ezt a két minőséget.
Ügyfélként mindig megfogadja, legalábbis megfontolja, amit javaslok.
Barátként viszont tükröt tart, úgy, hogy közben nem megmondó!
Érdemes megtapasztalni Zoli barát arcát is!

Vörös György

Szapár András
cégközvetítő
www.cegetveszek.hu

Bővebben

Mizsei Viktor
független vállalatirányítási tanácsadó
https://mizsei.hu

Bővebben

Nagy Gábor
Ügyvezető
onlinetoborzas.hu

Bővebben

Magdó Emil
Kommunikációs szakember
www.grafcom.hu

Bővebben

Bálint Viktória Dorina
B&L Coach, Csoport és Team Coach
balint-viki-coach.hu

Bővebben

Czellár Mónika
mediátor

Bővebben

Vörös György
Marketing tanácsadó

Bővebben

László Gábor
Cégfejlesztési specialista
www.netlinx.world

Bővebben

Horváth Soma
Tanácsadó, tulajdonos
kkvmuhely.hu

Bővebben