Szakmai Partnerek

Az alábbi oldalon a huszadik életévébe lépett S&P szakmai Partnerei találhatók, akik több év szakmai együttműködés után, ezen az oldalon találták meg a méltó bemutatkozási lehetőségüket. Ezen az oldalon ugyanis azok a (többszörösen is) kipróbált és megbízhatónak bizonyult üzleti partnereim számára biztosítok nyilvánosságot, akiket a cégutódlás/generációváltás/EXIT kapcsán fenntartás nélkül tudok és merek ajánlani ügyfeleimnek, üzleti partnereimnek, és barátaimnak, közvetlen vagy közvetett formában is.

Szapár András
cégközvetítő
www.cegetveszek.hu

Bővebben

Mizsei Viktor
független vállalatirányítási tanácsadó
https://mizsei.hu

Bővebben

Nagy Gábor
Ügyvezető
onlinetoborzas.hu

Bővebben

Magdó Emil
Kommunikációs szakember
www.grafcom.hu

Bővebben

Bálint Viktória Dorina
B&L Coach, Csoport és Team Coach
balint-viki-coach.hu

Bővebben

Czellár Mónika
mediátor

Bővebben

Vörös György
Marketing tanácsadó

Bővebben

László Gábor
Cégfejlesztési specialista
www.netlinx.world

Bővebben

Horváth Soma
Tanácsadó, tulajdonos
kkvmuhely.hu

Bővebben

Szapár András – cégközvetítő

www.cegetveszek.hu
Email: szapar.andras@cegetveszek.hu
Tel.: +36305525577

Honlapunk legfontosabb célkitűzése, hogy ez az oldal legyen az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb hazai találkozási pont cégeladók és cégvásárlók között.
Fontosnak tartjuk, hogy a céges adásvétel folyamatának ez az izgalmas szakasza minőségi és átlátható keretek között történjen.
Ezért mind eladó, mind befektető partnereinket tapasztalatainkkal, tanácsainkkal és javaslatainkkal támogatjuk.
Az oldalunkon található cégek kizárólag működő és bevizsgált vállalkozások.
Cégközvetítő tevékenységünk során mind az eladóknak segítünk az ideális vevő felkutatásában, mind a befektetőket támogatjuk a számukra megfelelő eladó cég megtalálásában.
Tevékenységünk minden esetben sikerdíjas, ügyfeleinknek fix költsége nincs.
Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, várjuk szíves megkeresését.

Cégbemutató: http://www.cegetveszek.hu/eloadasok/

Azért szeretek Salzmann Zolival rendszeres eszmecserét folytatni a saját és közös üzleti ügyeinkről, mert nagyon hasonló ügyfélkörrel dolgozunk (KKV cégvezetők), és Zoli szakmai tapasztalata és megbízható ítélőképessége sokszor segít megerősíteni a bennem kialakuló véleményt és helyzetértékelést. Sőt a rendszeres építő dialógusokban új és hasznos szempontok is felmerülhetnek.
Szapár András

Azokban az esetekben, amikor a konzultációkat követően ügyfeleim úgy gondolják, hogy eladják cégüket, nyugodt szívvel ajánlom figyelmükbe Szapár Andrást, illetve a www.cegetveszek.hu cégközvetítő szolgáltatást.
Úgy gondolom, hogy András őszinte és szakmailag megalapozott tanácsaival és tapasztalatával hatékony segítséget tud nyújtani minden cégtulajdonosnak.