Szakmai Partnerek

Az alábbi oldalon a huszadik életévébe lépett S&P szakmai Partnerei találhatók, akik több év szakmai együttműködés után, ezen az oldalon találták meg a méltó bemutatkozási lehetőségüket. Ezen az oldalon ugyanis azok a (többszörösen is) kipróbált és megbízhatónak bizonyult üzleti partnereim számára biztosítok nyilvánosságot, akiket a cégutódlás/generációváltás/EXIT kapcsán fenntartás nélkül tudok és merek ajánlani ügyfeleimnek, üzleti partnereimnek, és barátaimnak, közvetlen vagy közvetett formában is.

Szapár András
cégvezető
www.cegetveszek.hu

Bővebben

Mizsei Viktor
független vállalatirányítási tanácsadó
https://mizsei.hu

Bővebben

Nagy Gábor
Ügyvezető
onlinetoborzas.hu

Bővebben

Magdó Emil
Kommunikációs szakember
www.grafcom.hu

Bővebben

Bálint Viktória Dorina
B&L Coach, Csoport és Team Coach
balint-viki-coach.hu

Bővebben

Czellár Mónika
mediátor

Bővebben

Vörös György
Marketing tanácsadó

Bővebben

László Gábor
Cégfejlesztési specialista
www.netlinx.world

Bővebben

Horváth Soma
Tanácsadó, tulajdonos
kkvmuhely.hu

Bővebben

Mizsei Viktor – független vállalatirányítási tanácsadó

https://mizsei.hu
MIAVA Kft.
Email: viktor@mizsei.hu
Tel.: +36 20 972 7297

Mizsei Viktor vagyok, független vállalatirányítási tanácsadó. Küldetésem: Egyszerűbbé és átláthatóbbá tenni a céges ügyvitelt, ezáltal nyereségesebbé tenni a cégeket, nyugodtabbá a cégvezetőket.
Ügyfeleim azzal keresnek meg, hogy egy számukra megfelelő vállalatirányítási rendszert javasoljak nekik.
Magyarországon több mint 600 rendszer közül lehet választani, és ennek csak a töredéke lehet optimális az adott cég számára. A megfelelő kiválasztása rengeteg időbe kerül, és számos ponton érzi a cégvezető, hogy nincs elegendő információja a felelős döntéshez.
Tovább nehezíti a folyamatot, hogy az informatikus és a cégvezető teljesen külön nyelvet beszél. A félreértések miatt eltolódhat a kivitelezés, és további milliós költségek jelentkezhetnek.
Független tanácsadóként mindig azzal kezdem a tevékenységemet, hogy a cég folyamatait átnézem. Megvizsgálom, hogy mit érdemes informatikával támogatni. Vallom azt, hogy ami nem térül meg 2-3 éven belül, az rossz informatikai beruházás.

Feltárom azokat a folyamatbeli problémákat is, amire nem az informatikai fejlesztés a megoldás. Például számos esetben előfordul, hogy a munkafolyamatok kisebb átalakításával már megoldódik a feladat, de sokszor tapasztalom azt is, hogy a munkavállaló nem a személyiségéhez és adottságaihoz megfelelő munkát végez, és ez okozza a gondokat. Számos esetben viszont lebeszélem az ügyfelet a nagyobb ERP beruházásról, mert azt tapasztalom, hogy inkább szervezetfejlesztésre van szüksége.

Zoli teljesen más nézőpontból világítja meg a dolgokat, és ez nagyon elgondolkodtató és inspiráló számomra.
Mizsei Viktor

Viktort több éve ismerem, és szakértője a vállalatirányítási rendszereknek. A különlegessége, hogy egyaránt otthon van az informatikában és a kontrollingban is, így olyan javaslatokat is tud adni, amit egy szoftveres csapat nem.
Független tanácsadóként a megrendelő bizalmasa, és mindig az ő szemszögéből néz a feladatra. Szükség esetén mélyen beleássa magát a részletekbe is, de megérti, ha az ügyfélnek egyszerűbb megoldás kell.