Szakmai Partnerek

Az alábbi oldalon a huszadik életévébe lépett S&P szakmai Partnerei találhatók, akik több év szakmai együttműködés után, ezen az oldalon találták meg a méltó bemutatkozási lehetőségüket. Ezen az oldalon ugyanis azok a (többszörösen is) kipróbált és megbízhatónak bizonyult üzleti partnereim számára biztosítok nyilvánosságot, akiket a cégutódlás/generációváltás/EXIT kapcsán fenntartás nélkül tudok és merek ajánlani ügyfeleimnek, üzleti partnereimnek, és barátaimnak, közvetlen vagy közvetett formában is.

Szapár András
cégvezető
www.cegetveszek.hu

Bővebben

Mizsei Viktor
független vállalatirányítási tanácsadó
https://mizsei.hu

Bővebben

Nagy Gábor
Ügyvezető
onlinetoborzas.hu

Bővebben

Magdó Emil
Kommunikációs szakember
www.grafcom.hu

Bővebben

Bálint Viktória Dorina
B&L Coach, Csoport és Team Coach
balint-viki-coach.hu

Bővebben

Czellár Mónika
mediátor

Bővebben

Vörös György
Marketing tanácsadó

Bővebben

László Gábor
Cégfejlesztési specialista
www.netlinx.world

Bővebben

Horváth Soma
Tanácsadó, tulajdonos
kkvmuhely.hu

Bővebben

Bálint Viktória Dorina – B&L Coach, Csoport és Team Coach, Szervezetfejlesztő

https://balint-viki-coach.hu/
Bálint Viktória Dorina, egyéni vállalkozó
Email: balintvik@gmail.com
Tel.: 06 30 641 4758

Szenvedélyem a fejlesztés, legyen szó egyénről, csoportról, szervezetről egyaránt. Több mint 8 éve dolgozom sikeresen coachként, az elmúlt 5 évben pedig vezetők, vezetői teamek és üzleti szervezetek hatékony fejlesztése lett a központi területem.

Sokat kutattam azokat az eszközöket és módszereket, amelyekkel hatékonyan lehet valós változást generálni. Így találtam rá az NLP, majd később a csoportdinamikai szemléletű képzésekre. Ennek köszönhetően egyre több cégtulajdonos, vezető keresett meg, hogy hogyan tudná a csapaton belüli feszültségeket, konfliktusokat feloldani, tulajdonostárssal való viszonyát rendezni, vagy akár egy generációváltásban lévő feszült helyzeten átsegíteni.

Vezetés és szervezés szakirányon szerzett tanulmányaimban az üzleti döntések emocionális, illetve pszichoszociális hátterét kutattam, ezáltal nyertem mélyebb betekintést ebbe a komplex témába. Így tudom összehangolni az üzleti világ kihívásait a személyiségfejlesztés mélyebb rétegeivel, az érzelmekkel, értékrenddel, hitrendszerrel és ezeket megmozgatva radikális, mély változásokat elérni férfi és női ügyfeleimnél egyaránt.

Fő erősségem, hogy rendkívül gyorsan és pontosan találok rá azokra a fókuszpontokra, avagy gyökérokokra, amelyek az adott problémakört meghatározzák, és ezzel tudok stabilan dolgozni. Ezek lehetnek érzelmek, értékrendbeli elakadások, hibás működési sémák, vagy akár tabutémák egyaránt.

Zolival azért jó partnerként együttműködni, mert egyedülálló módon transzparens és megbízható.  Vagy Őszintén, vagy sehogy! 

A partnerkapcsolatot és a megbeszéléseket is stabilan tartja, keretezi, amitől biztonságossá és kiszámíthatóvá válik a munkakapcsolat tere, dinamikája. 

Ami még személy szerint megérint, hogy következetes munkát és energiát fektet a kapcsolat fenntartásába, fejlődésébe, ami azt gondolom hogy önmagában is nagyon nagy érték! Köszönöm! 
Bálint Viktória Dorina

Viki egy rendkívül éles elméjű és kiváló érzékű coach, aki nem ijed meg a saját árnyékától. (És a kliensétől sem!). Bátor, stabil és rendkívül pontos visszajelzéseivel hatékonyan kalauzol végig a fejlődés és a változás útvesztőin. Nyitott, barátságos és bizalomgerjesztő személyisége könnyűvé teszi a nehéz munkát, és a legnehezebb kérdésekkel való szembesülést is.

Folyamatosan biztonságban érezhetjük magunkat vele akkor is, amikor a fejlődés érdekében a saját határainkat feszegetjük és kilépünk a komfortzónánkból. (Mondom ezt saját tapasztalatból is.)