Szakmai Partnerek

Az alábbi oldalon a huszadik életévébe lépett S&P szakmai Partnerei találhatók, akik több év szakmai együttműködés után, ezen az oldalon találták meg a méltó bemutatkozási lehetőségüket. Ezen az oldalon ugyanis azok a (többszörösen is) kipróbált és megbízhatónak bizonyult üzleti partnereim számára biztosítok nyilvánosságot, akiket a cégutódlás/generációváltás/EXIT kapcsán fenntartás nélkül tudok és merek ajánlani ügyfeleimnek, üzleti partnereimnek, és barátaimnak, közvetlen vagy közvetett formában is.

Szapár András
cégvezető
www.cegetveszek.hu

Bővebben

Mizsei Viktor
független vállalatirányítási tanácsadó
https://mizsei.hu

Bővebben

Nagy Gábor
Ügyvezető
onlinetoborzas.hu

Bővebben

Magdó Emil
Kommunikációs szakember
www.grafcom.hu

Bővebben

Bálint Viktória Dorina
B&L Coach, Csoport és Team Coach
balint-viki-coach.hu

Bővebben

Czellár Mónika
mediátor

Bővebben

Vörös György
Marketing tanácsadó

Bővebben

László Gábor
Cégfejlesztési specialista
www.netlinx.world

Bővebben

Horváth Soma
Tanácsadó, tulajdonos
kkvmuhely.hu

Bővebben

Czellár Mónika – mediátor, művészeti-terapeuta, gyászmediátor

Email: czellar.moni@gmail.com
Tel.: +36 20 459 4847

Életünk, üzletünk és kapcsolataink természetes kísérői a konfliktusok. Konfliktusok mindig voltak és mindig lesznek. A probléma akkor és abból adódik, ha ezeket a szőnyeg alá söpörjük, azaz nem veszünk róluk tudomást, és nem kezeljük őket.

Meggyőződésem, hogy az átlátható, békés és konstruktív konfliktuskezelés eredményesebbé teheti nemcsak a céges üzletmenetet, hanem alapvetően javítja a családi kapcsolatainkat és a magánéletünk minőségét is.

Mediátorként nemcsak üzleti (cégen belüli vagy cégek közötti), de családi, magánéleti konfliktusok kezelését is vállalom, ugyanis a mediáció teremtette biztonságos, nyílt és őszinte tér legtöbbször megegyezéshez, és korábban fel sem merült kreatív megoldásokhoz vezethet.

Gyászmediátorként egyrészt a veszteségek feldolgozásában, legyen szó tárgyi, üzleti, érzelmi veszteségről, egy személy elvesztéséről, másrészt a veszteség okozta megváltozott kapcsolatrendszerből adódó esetleges feszültségek hatékony kezelésében tudok segíteni.

A kacifántos helyzetek megoldását nemcsak közel 20 éves tapasztalatom (kezdetben pedagógusként, majd egy 150 fős szervezet vezetőjeként) segíti, hanem az elmúlt 10 év is, amit főként mediációval és művészeti terápiával kísért veszteség feldolgozással töltöttem.

Zolival azért szeretek együtt dolgozni, mert maximálisan megbízható. Amit megbeszélünk, abban biztos lehetek, hogy Úgy lesz. Ráadásul a
a legapróbb részletekre is tud figyelni.

Czellár Mónika

Mónikával alapvetően a cégutódlás, és főként a generációváltás során felmerülő (családi) konfliktusok mediátoraként dolgozom együtt, de a cégből való kiszálláson túl, bármilyen családi vagy egyéni veszteség feldolgozásában is tudott már segíteni nekem, és ügyfeleimnek is. Pl. válás, vezetői, tulajdonosi pozíció, vagy akár egészség, esetleg családtag elvesztése, vagy a szó szoros értelmében való üzleti veszteség elszenvedése.