Szakmai Partnerek

Az alábbi oldalon a huszadik életévébe lépett S&P szakmai Partnerei találhatók, akik több év szakmai együttműködés után, ezen az oldalon találták meg a méltó bemutatkozási lehetőségüket. Ezen az oldalon ugyanis azok a (többszörösen is) kipróbált és megbízhatónak bizonyult üzleti partnereim számára biztosítok nyilvánosságot, akiket a cégutódlás/generációváltás/EXIT kapcsán fenntartás nélkül tudok és merek ajánlani ügyfeleimnek, üzleti partnereimnek, és barátaimnak, közvetlen vagy közvetett formában is.

Szapár András
cégvezető
www.cegetveszek.hu

Bővebben

Mizsei Viktor
független vállalatirányítási tanácsadó
https://mizsei.hu

Bővebben

Nagy Gábor
Ügyvezető
onlinetoborzas.hu

Bővebben

Magdó Emil
Kommunikációs szakember
www.grafcom.hu

Bővebben

Bálint Viktória Dorina
B&L Coach, Csoport és Team Coach
balint-viki-coach.hu

Bővebben

Czellár Mónika
mediátor

Bővebben

Vörös György
Marketing tanácsadó

Bővebben

László Gábor
Cégfejlesztési specialista
www.netlinx.world

Bővebben

Horváth Soma
Tanácsadó, tulajdonos
kkvmuhely.hu

Bővebben

Nagy Gábor – Ügyvezető

onlinetoborzas.hu
G-art Média Kft.
Email: nagygabor@onlinetoborzas.hu
Tel.: +36 20 378 1414

8 év alatt több mint 8 ezer munkavállalót kötöttünk össze több száz közép és nagyvállalattal.

Jellemzően fizikai dolgozók toborzásával bíznak meg bennünket, de a több éve folyamatosan fejlesztett online toborzási módszerünk, a fehérgalléros munkaerő megtalálásában is megállja a helyét.

Eredményességünk egyik titka az, hogy az állásportálokkal ellentétben nem idejétmúlt munkavállalói adatbázissal dolgozunk, hanem a kiírás elvárásainak megfelelő, azonnali váltásra nyitott jelöltek sorát gyűjtjük össze.

A friss jelöltek GDPR biztos rendszeren keresztül adják le jelentkezésüket és várják az interjú időponttal kapcsolatos telefonos megkeresést. 

Ha munkaerő gondban van, biztos vagyok benne, hogy Önnek is tudunk segíteni!

Az alábbi linken JELENTKEZZEN EGY INGYENES ONLINE KONZULTÁCIÓRA, ahol bemutatom, hogyan lehet rövid idő alatt a megfelelő emberekkel feltölteni a legnehezebbnek tűnő pozíciókat is! https://onlinetoborzas.hu/

Ha tisztázó kérdései vannak, írjon a nagygabor@onlinetoborzas.hu címre!

Alapvetően egy-egy toborzási projektre szerződünk, azaz van mód a módszerünk megbízhatóságáról való meggyőződésre is. Ügyfeleink jó része a könnyebb feladatokat megoldja nélkülünk, de ami fejfájást okoz, azt ránk hagyják. :)

Nagyon szeretem a Zoli által szervezett Mesterelme találkozókat.
Ebben a rendezetlen és szabados világban végre van egy rendszeres és katonásan levezényelt inspiráló és nagyon sok segítséget adó beszélgetés.

Nagy Gábor

Gábor Online toborzási rendszerét már több ügyfelemnek ajánlottam és mindegyikük maximálisan elégedett volt, nem csak az eredménnyel (a jelentkezők száma és minősége), de az üzleti konstrukcióval és a szolgáltatással is. Aki folyamatosan szeretne új kollégákat a cégébe, mindenképpen konzultáljon Gáborral az online lehetőségekről!