Szakmai Partnerek

Az alábbi oldalon a huszadik életévébe lépett S&P szakmai Partnerei találhatók, akik több év szakmai együttműködés után, ezen az oldalon találták meg a méltó bemutatkozási lehetőségüket. Ezen az oldalon azok a (többszörösen is) kipróbált és megbízhatónak bizonyult üzleti partnereim számára biztosítok nyilvánosságot, akiket a cégutódlás/generációváltás/EXIT kapcsán fenntartás nélkül tudok és merek ajánlani ügyfeleimnek, üzleti partnereimnek, és barátaimnak, közvetlen vagy közvetett formában is.

Szapár András
cégvezető
www.cegetveszek.hu

Bővebben

Mizsei Viktor
független vállalatirányítási tanácsadó
https://mizsei.hu

Bővebben

Nagy Gábor
Ügyvezető
onlinetoborzas.hu

Bővebben

Magdó Emil
Kommunikációs szakember
www.grafcom.hu

Bővebben

Bálint Viktória Dorina
B&L Coach, Csoport és Team Coach
balint-viki-coach.hu

Bővebben

Czellár Mónika
mediátor

Bővebben

Vörös György
Marketing tanácsadó

Bővebben

László Gábor
Cégfejlesztési specialista
www.netlinx.world

Bővebben

Horváth Soma
Tanácsadó, tulajdonos
kkvmuhely.hu

Bővebben

László Gábor – Cégfejlesztési specialista

https://www.netlinx.world/
NetLinx World Kft.
Email: laszlo.gabor@netlinx.world
Tel.: +36 30 919 8482

Már 15 startup-ot indítottam el nagyon különböző iparágakban. A legnagyobb elérte 4 mrd Ft-ot. A cégfejlesztési tudásom elsősorban ezekben a projektekben megszerzett tapasztalatokból táplálkozik. Legújabb cégemmel olyan cégfejlesztési szolgáltatást adunk, ahol nem csak kitaláljuk, de meg is csináljuk a cél eléréséhez szükséges feladatokat. Hogy partnereink mindig lássák az eredményeket.
Jelenleg 3 üzletágunk van:
1. Teljes cégfejlesztés (hatékonyságjavítás, folyamatok vagy a szervezet átalakítása, válságmenedzselés, stb)
2. Értékesítés fókuszú cégfejlesztés
3. Toborzás

Salzmann Zoli hatalmas tudása és egyedi kérdezési technikája nem csak az üzleti kérdésekre ad választ, hanem az üzlet mögött álló ember problémáit is felfedi. Így minden információ rendelkezésre áll, hogy eljussunk a jó megoldásig. Annak ellenére, hogy nincs nagyon olyan céges kihívás, amivel nem találkoztam még, én személyesen mindig Zoli segítségét kérem a saját kérdéseim megválaszolásában.
László Gábor

Gábornál jobb és hatékonyabb cégfejlesztővel még nem dolgoztam. Korábbi tapasztalatai alapján biztos kézzel nyúl a cég- és értékesítés fejlesztés bármilyen kérdéséhez. Miután megegyezünk ügyfeleimmel, hogy mit kell tenniük a siker érdekében, ha a cégfejlesztés megvalósításában segítségre van szükségük, akkor szinte mindig László Gábort és csapatát javaslom nekik. (És tanácsait tanácsadóként én magam is megfogadom!)