Szakmai Partnerek

Az alábbi oldalon a huszadik életévébe lépett S&P szakmai Partnerei találhatók, akik több év szakmai együttműködés után, ezen az oldalon találták meg a méltó bemutatkozási lehetőségüket. Ezen az oldalon ugyanis azok a (többszörösen is) kipróbált és megbízhatónak bizonyult üzleti partnereim számára biztosítok nyilvánosságot, akiket a cégutódlás/generációváltás/EXIT kapcsán fenntartás nélkül tudok és merek ajánlani ügyfeleimnek, üzleti partnereimnek, és barátaimnak, közvetlen vagy közvetett formában is.

Szapár András
cégvezető
www.cegetveszek.hu

Bővebben

Mizsei Viktor
független vállalatirányítási tanácsadó
https://mizsei.hu

Bővebben

Nagy Gábor
Ügyvezető
onlinetoborzas.hu

Bővebben

Magdó Emil
Kommunikációs szakember
www.grafcom.hu

Bővebben

Bálint Viktória Dorina
B&L Coach, Csoport és Team Coach
balint-viki-coach.hu

Bővebben

Czellár Mónika
mediátor

Bővebben

Vörös György
Marketing tanácsadó

Bővebben

László Gábor
Cégfejlesztési specialista
www.netlinx.world

Bővebben

Horváth Soma
Tanácsadó, tulajdonos
kkvmuhely.hu

Bővebben

Horváth Soma – Tanácsadó, tulajdonos

kkvmuhely.hu
KKV Műhely
Email: horvathsoma@kkvmuhely.hu
Tel.: +36 30 221 3649

Horváth Soma 20 évet töltött vállalati HR területen. Ebből 15 évet magyarországi, majd regionális vezetői pozícióban. A HR mellett felügyelt műszaki, logisztikai, informatikai területeket és vezetett hazai és nemzetközi projekteket. 2014 óta dolgozik tanácsadóként a hazai KKV szektorban, ezalatt számtalan fejlesztést, projektet bonyolított le sikerrel. Legfontosabb tanácsadói területei a Családi vállalkozásokra jellemző utódlási, generációváltási, felkészítési és szervezetfejlesztési projektek, valamint a KKV-k legfontosabb kihívásait lefedő szervezeti, stratégiai HR, Employer Branding, vezetőkiválasztási, cégmodernizálási feladatok.

Zoli egyszerre alapos, körültekintő és a jövőt is folyamatosan szem előtt tartó stílusából remek hangulatú beszélgetések, együttműködések, sőt egy elméleti modell is született.Mindig lelkesen várom találkozásainkat, gondolatcseréinket!
Horváth Soma

Somával sok időt töltöttünk együtt, kidolgoztunk közösen utódlási modellt, adtunk elő konferencián, támogattuk egymást projektekben. Soma gyorsasága, energiaszintje jól kiegészíti az én megfontolt, részleteketet is alaposan végiggondoló stílusomat. A megközelítésünk, a stílusunk és a tempónk különbsége, mindig inspirálóan hat rám.