“Építem a Cégem” – MasterMind csoport

Folyamatos, aktív, gyakorlati támogatást nyújtunk a cégépítésben, cégfejlesztésben dolgozó vállalkozóknak!

Irányított szakmai tapasztalatcsere és tudásmegosztás a cégépítés, cégfejlesztés témakörében, 6-8 fős csoportban Salzmann Zoltán, mint moderátor/tanácsadó vezetésével

Jelentkezem

Szakértelemmel a multik nyomában

Annak, hogy a magyarországi multik hatékonyabbak, mint a legtöbb KKV és családi vállalkozás, az egyik oka, hogy nekik sokkal kisebb anyagi terhet jelent magasan kvalifikált, speciális szakértőket megfizetni, mint a kicsiknek. Ezt a kibillent egyensúlyt szeretném némiképp kompenzálni a cégépítést, cégfejlesztést támogató MasterMind csoporttal.

A találkozók lebonyolításának részletei

A találkozókat havonta egyszer, munkanapokon tartjuk, alkalmanként 2-3 órás időtartamban, a csoport tagjainak megállapodása szerint online és/vagy offline formában.

A beszélgetések Salzmann Zoltán vezetésével kerülnek lebonyolításra. Leginkább 10-12 hónapos kurzusokat indítok alapvetően fix résztvevői körrel.

Kiket várok az „Építem a Cégem” MasterMind csoportba?

  • Akik készek, képesek és akarnak időt és energiát is fektetni a cégfejlesztés, cégépítés feladataiba.
  • Azokat, akik már benne vannak a cégépítés, cégfejlesztés folyamatában, de az nem halad úgy, ahogy szeretnék, eltervezték vagy elvárnák.
  • Azokat, akik proaktívan szeretnének elébe menni az elkövetkező változásokkal teli időszaknak.
  • Azokat, aki nem tudnak vagy akarnak havi (több)százezer forintot kifizetni a cégfejlesztés külsős tanácsadójának vagy támogatójának.
Jelentkezem

A MasterMind csoport lényege röviden

A találkozókon a résztvevők megosztják egymással saját konkrét vezetői és szakmai kihívásaikat / feladataikat / lehetőségeiket / problémáikat és ezzel kapcsolatban meghallgatják, a többiek konkrét tapasztalatát, nézőpontjait, gondolatait. Kérdéseire így mindenki a szokásosnál sokkal szélesebb körű és konkrét rálátást kap, több különböző megvilágításban. A résztvevők jobban rálátnak az erdőre is, de azt is megtudják, hogy mi van közvetlenül a fák mögött.

Jelentkezem

A MasterMind csoport CÉLJA, hogy a tagok a másiknak segítsenek, de az EREDMÉNYE a saját cég hatékonyabb építése.

Az alkalmankénti 2-3 óra alatt, a „több szem, többet lát” módszerrel, a résztvevők olyan sokrétű gyakorlati tudással és tapasztalattal gazdagodhatnak, amire más keretek között nem számíthatnak. Ráadásul mindezt a tudást és tapasztalatot egy tanácsadó óradíjának a töredékéért kapják meg, miközben személyemben, egy tanácsadó is jelen van.

MasterMind szervezési tapasztalatok

2013. óta több mint kétszázötven MM csoportot vezettem és szervezetem.
Kilenc évig irányítottam a Konzultársak nevű csoportot, aminek keretében kétheti/havi rendszerességgel találkozunk 6-8 vállalkozótárssal, hogy megbeszéljük cégeink problémáit, a vállalkozásból fakadó lokális vagy globális kihívásokat. Összesen, több mint százhetven találkozónk volt, de a lassan változó állandó tagok száma tizenöt alatt maradt.

2020. novembere óta működik egy országos online tanácsadói MM csoportom, és 2022. elején indult egy „Utódlási Kerekasztal” nevű szakmai találkozósorozat is. Rendszeresen szervezek programot a cégátvételben gondolkozó „Aspiránsoknak” de az Átadóknak is. Ezen kívül szerveztem MM csoportot a járvány kezdetén annak kezelésére, illetve az újrakezdéssel, vagy a háború közvetlen üzleti hatásaival kapcsolatban is.

Nagy sikere van az „Építem a Cégem” MM csoportjaimnak.

A második „évfolyam” visszajelzései alapján készült az alábbi rövid videó, mely jól összefoglalja az Építem a Cégem csoport lényegét és hasznát.

Az Építem a Cégem sorozat első „évfolyamának” visszajelzései az alábbi videókban tekinthetők meg.

dr. Némedi Erzsébet
Fabini Piroska
Tomislav Memmon
Czető András
Wachutka Zoltán
Juhász Tamás
Erényi Bálint

Jelentkezés az “Építem a Cégem” MasterMind csoportba

A jelentkezés önmagában nem jár sem fizetési kötelezettséggel, sem automatikus részvételi joggal, hanem az érdeklődést jelzi.

Az adatok elküldése után személyesen veszem fel Önnel a kapcsolatot egy Ön számára is ideális csoport kialakítása érdekében.

Irodánk címe: 1016 Budapest Mészáros utca 24.
Telefon: +36-30-983-3268
Email: salzmann.zoltan@salzmannandpartners.hu