“Átadom a Cégem” – MasterMind csoport

Folyamatos, aktív és gyakorlati támogatást nyújtunk cégutódlásban, generációváltásban, vagy EXIT-ben érintett, vagy az iránt érdeklődő vállalkozóknak!

Irányított szakmai tapasztalat és tudásmegosztás a cégutódlás, generációváltás és EXIT témakörében, kis csoportban, utódlási szakértő támogatásával és vezetésével

Jelentkezem

Szakértelemmel a multik nyomában

Annak, hogy a magyarországi multik sok szempontból eredményesebbek, mint a legtöbb KKV és családi vállalkozás, az egyik oka, hogy nekik sokkal kisebb anyagi terhet jelent magasan kvalifikált, speciális szakértőket megfizetni, mint a kicsiknek. Ezt a kibillent egyensúlyt szeretném némiképp kompenzálni az utódlási folyamatot támogató MasterMind csoporttal.

A találkozók lebonyolításának keretei

A találkozókat havonta egyszer, kb. másfél-két órás időtartamban, online formában tartjuk, hogy az ország bármely pontjáról be lehet csatlakozni, utazás nélkül.
A beszélgetéseket személyesen én, Salzmann Zoltán utódlási szakértő vezetem.

Kiket várunk a MasterMind csoportba?

  • Akik már tudják, hogyan akarják megoldani az utódlás kérdését, de folyamatos segítséget, támogatást, visszajelzést szeretnének kapni a megvalósításhoz.

  • Azokat, akik már benne vannak a cégutódlás folyamatában, de az nem halad úgy, ahogy szeretnék, eltervezték, vagy elvárnák.

  • Akiknek a cége nem nagyobb, mint 8 – 12 fő

(Azok számára, akikben az utódlás, vagy az EXIT iránya még nem alakult ki véglegesen, egy külön Iránykijelölő Konzultáció segít a lehető legjobb megoldás megfogalmazásában és kereteinek kialakításában, amely cél azután a MM csoport keretében meg is valósítható. A nagyobb cégek számára lehet, hogy inkább egyedi folyamatot érdemes kialakítani.)

Jelentkezem

A MasterMind csoport lényege röviden

Az Átadom a Cégem MM csoport tagjai hónapról-hónapra következetesen áttekintik és értékelik a cégutódlás – EXIT kapcsán kitűzött célokat, az elért eredményeket, felszámolják az elakadásokat és új megoldásokat keresnek. Ebben nem csak az utódlási szakértőt hallgatják meg, hanem egymás tapasztalataival is gazdagodnak. Kérdéseire, kihívásaira így mindenki a szokásosnál sokkal szélesebb körű rálátást kap, akár 6-8 különböző megvilágításban.

A Salzmann & Partners Átadom a Cégem MM csoportjának az is célja, hogy a résztvevők konkrét és gyakorlati segítséget kapjanak a feladatok elvégzésében, ráadásul mindezt egy tanácsadó óradíjának a töredékéért. A találkozók alatt a résztvevők a „több szem többet lát – több fej többet tud” elv alapján, olyan sokrétű tudással és tapasztalattal gazdagodhatnak, amire nem is számítottak.

Tapasztalatok

Az első utódlási üggyel 2004-ben találkoztam és azóta, több mint kétszáznyolcvan (281!!!) ügyet láttam közvetlen közelről, tanácsadóként vagy konzultánsként. A magam részéről ennek a több mint 280 ügynek a gyakorlati tapasztalatait viszem be a MasterMind csoportba, hogy az oda járók ezekből is tanulhassanak.

2013-óta több mint 250 MasterMind találkozót szerveztem és vezettem, azaz ebben is óriási gyakorlatom van. Ezen két tapasztalat ötvözéséből született meg az Átadom a Cégem MM csoport gondolata.

Nagy sikere van a 2020. novemberében indult, mára a harmadik évfolyamába lépett „Építem a Cégem” MM csoportomnak is. Az első év utáni visszajelzések az alábbi videókban tekinthetők meg.

dr. Némedi Erzsébet
Fabini Piroska
Tomislav Memmon
Czető András
Wachutka Zoltán
Juhász Tamás
Erényi Bálint

Jelentkezés az “Átadom a Cégem” MasterMind csoportba

A jelentkezés önmagában nem jár sem fizetési kötelezettséggel, sem részvételi joggal. Az adatok elküldése után személyesen veszem fel Önnel a kapcsolatot.

Irodánk címe: 1016 Budapest Mészáros utca 24.
Telefon: +36-30-983-3268
Email: salzmann.zoltan@salzmannandpartners.hu