“Átadnám a cégem” – MasterMind csoport

Folyamatos, aktív, gyakorlati támogatást nyújtunk cégutódlásban érintett vállalkozóknak!

Irányított szakmai tapasztalatcsere és tudásmegosztás a cégutódlás témakörében, maximum 12 fős csoportban az utódlás szakértő vezetésével

Jelentkezem

Szakértelemmel a multik nyomában

Annak, hogy a magyarországi multik hatékonyabbak, mint a legtöbb KKV és családi vállalkozás, az egyik oka, hogy nekik sokkal kisebb anyagi terhet jelent magasan kvalifikált, speciális szakértőket megfizetni, mint a kicsiknek. Ezt a kibillent egyensúlyt szeretnénk némiképp kompenzálni az utódlási folyamatot támogató MasterMind csoportunkkal.

A találkozók lebonyolításának részletei

A találkozókat havonta egyszer, a hónap második szerdáján délután 15.00 órakor tartjuk, alkalmanként 2-3 órás időtartamban. A beszélgetések Salzmann Zoltán utódlás szakértő vezetésével online formában zajlanak, így az ország bármely pontjáról be lehet csatlakozni utazgatás nélkül. 6 hónapos kurzusokat indítunk, de bárki bármikor kiválhat a csoportból, ha úgy érzi, eleget hallott és kapott, így átadja helyét újabb jelentkezőknek.

Kiket várunk a MasterMind csoportba?

  • Azokat, akik már benne vannak a cégutódlás folyamatában, de az nem halad úgy, ahogy szeretnék, eltervezték vagy elvárnák;

  • Azokat, akik proaktívan, a gyakorlatban is felkészülnének az elkerülhetetlenül közeledő feladatra.

Jelentkezem

A MasterMind csoport lényege röviden

A résztvevők nem csak az adott kérdés szakértőjét hallgatják meg, hanem elmondják egymásnak saját szempontjaikat, véleményüket, gyakorlati tapasztalataikat is. Kérdéseire így mindenki a szokásosnál sokkal szélesebb körű rálátást kap, 6-8 különböző megvilágításban. Nem csak az erdőt látják majd jobban, de azt is megtudják, hogy mi van közvetlenül a fák mögött.

A Salzmann & Partners Utódlási MasterMind csoportjának is az a célja, hogy a résztvevők ne csak a tanácsadó véleményét hallgathassák meg, hanem azokét is, akik a kérdéssel már saját életükben találkoztak. Egy MasterMind csoportban mindezt a tudást és tapasztalatot a résztvevők egy tanácsadó óradíjának a töredékéért kapják meg. Alkalmanként 2-3 óra alatt, a „több szem többet lát” módszerrel, olyan sokrétű tudással gazdagodhatnak, amire nem is számítottak.

Tapasztalatok

2013. júniusa óta vezetem a Konzultársak nevű MasterMind csoportot, aminek keretében kétheti rendszerességgel találkozunk 6-8 vállalkozótárssal, hogy megbeszéljük cégeink problémáit, a vállalkozásból fakadó lokális vagy globális kérdéseket. Hét év alatt több, mint 150 találkozónk volt, az állandó tagok száma húsz alatti. Ezen kívül szerveztem MM csoportot a járvány kezdetén annak kezelésére, illetve az újrakezdéssel kapcsolatban is. Nagy sikere van a 2020. novemberében indult „Építem a Cégem” MM csoportomnak is, amivel kapcsolatos visszajelzések az alábbi videókban nézhetők meg.

dr. Némedi Erzsébet
Fabini Piroska
Tomislav Memmon
Czető András
Wachutka Zoltán
Juhász Tamás
Erényi Bálint

Jelentkezés az “Átadnám a cégem” MasterMind csoportba

A jelentkezés önmagában nem jár fizetési kötelezettséggel. Az adatok elküldése után személyesen vesszük fel Önnel a kapcsolatot. A részvétel az első találkozón ingyenes.

Ha nem azt kapja, amire számított, kötelezettségek nélkül lemondhat a további együttműködésről.

Ha a folytatás mellett dönt, kiállítjuk a a számlát, aminek kifizetése a további találkozókon való részvétel feltétele.

Irodánk címe: 1016 Budapest Mészáros utca 24.
Telefon: +36-30-983-3268
Email: salzmann.zoltan@salzmannandpartners.hu