Általános információk

Az utódlással kapcsolatos elinduláshoz a legnagyobb segítség AZ UTÓDLÁSI KALAUZ (NEM CSAK) ÁTADÓKNAK C. KÖNYV, melyről részletesebb információ itt található:

Utódlási Kalauz – könyv

Az utódlási folyamat elindításával kapcsolatos konkrét kérdésekkel rendelkezőknek érdemes megnézni a GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK C. videó tárat:

Gyakran ismételt kérdések

KONKRÉT GYAKORLATI ESETBEN mód van a személyes konzultáció igénybe vételére:

Vezetői konzultáció

ÁLTALÁNOS vagy ELVI ESETBEN mód van egy költség és kötelezettség nélküli találkozó megszervezésére is, az I. kerületi irodában. (A személyes találkozó a lap alján levő Kezdjük! gombra kattintással kérhető.)

Bemutatkozás

Az utódlás mint téma iránt érdeklődők számára kínál bőséges információt az utódlással kapcsolatos BLOGUNK:

Cégutódlás blog

Cégutódlás / generációváltás

Elindult az „ÁTADNÁM A CÉGEM” ONLINE MASTERMIND CSOPORT mely ideális lehetőség kisebb és Budapesttől távolabb levő cégek rendszeres utódlási támogatására.

Atadnám a cégem Mastermind

Megújult formában folytatódik az S&P NEXTGEN KLUBja, amely a 100-1000 millió Ft árbevétellel működő családi cégek átvevőinek vagy átvevőjelöltjeinek biztosít szervezett formát az átvétellel kapcsolatos kérdések és kihívások megbeszélésre, átgondolására, kezelésére. Jelentkezni E-mail-ben lehet: salzmann.zoltan@salzmannanadpartners.hu

Folytatódik az ASPIRÁNS KLUB is, amelyik a cégvásárlásban és cégátvételben érintett fiatal és ambiciózus szakemberek találkozóhelye, akik 3-5 év alatt szívesen vennének át kisebb működő céget, egy utóddal nem rendelkező Alapítótól. Jelentkezés:

Aspiráns regisztráció

Cégfejlesztés

A cégfejlesztésben aktív mikro és kis cégek részére alakult meg az „ÉPÍTEM A CÉGEM” MASTERMIND CSOPORT, ahol a résztvevők a tanácsadóval és egymással osztják meg a cégépítéssel kapcsolatos kérdéseket, kihívásokat, feladatokat. Jelentkezni E-mail-ben lehet: salzmann.zoltan@salzmannanadpartners.hu

CÉG VAGY SZERVEZETFEJLESZTÉSBEN gondolkozó nagyobb ügyfeleink részére saját és együttműködő Partnereink kapacitásait is biztosítani tudjuk. Érdeklődés jelzésére E-mail-ben van mód: salzmann.zoltan@salzmannanadpartners.hu

A folyamatos és tudatos építkezésben gondokozó nagyobb cégek számára a KONZULTÁRSAK MASTERMIND CSOPORT lehet a jó megoldás:

Konzultársak

Cégeladás

A CÉGELADÁST INGYENESEN HIRDETNI kívánó partnereink részére a www.biznee.com szolgáltatásait ajánljuk.

BIZNEE.com

Megfelelő keretek és feltételek mellett, 1 millárdos árbevétel alatti cégek eladásával mi magunk is foglalkozunk, akár tanácsadás, akár a komplex végrehajtás szintjén.
Nagyobb, illetve külföldre kacsingató cégek esetében az első konzultáció után a helyzetnek leginkább megfelelő együttműködő Partnerünket ajánljuk.

Cég üzemeltetés / cégérték növelés

Az S&P cégüzemeltetéssel és cégérték növeléssel közvetlen formában nem foglakozik, de ebben a kérdésben két együttműködő Partnerünk közül az inkább megfelelőt ajánljuk.

Bizalmi vagyonkezelés

Bizalmi vagyonkezelést az S&P értelemszerűen nem végez, de az ügylet volumenétől függően három különböző Partnerünk is rendelkezésre áll, akár konzultáció, akár stratégia, akár végrehajtás céljából.

Ügyvezető és operatív vezető keresése, integrálása

Azok számára, akiknek nincsen utódjuk a cégben és az Aspiránsok között sem találnak megfelelő személyt, együttműködő HR partnereink kínálnak különböző konstrukcióban ideális megoldásokat.

További információk miatt keressen bátran a +36-30-9833-268-as telefonszámon, írjon erre az e-mail címre: salzmann.zoltan@salzmannandpartners.hu, vagy kattintson az alábbi gomba és töltse ki a jelentkező űrlapot.

Jelentkezés

Salzmann Zoltán – utódlási tanácsadó

Salzmann & Partners Vezetési Tanácsadó